به منظور پیشگیری از مسمومیت در طول سفر، غذاهایی را در رستوران سفارش دهید که سس، ادویه و چاشنی زیاد نداشته باشند.

سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت،‌ درمان و آموزش پزشکی در گفت وگو با خبرنگار وب دا،‌ ضمن بیان این مطلب اظهارداشت:‌ گاهی ممکن است در رستوران ها به غذاهای کهنه و مانده مقدار زیادی سس و چاشنی اضافه کنند که تغییر رنگ و طعم نامطبوع ناشی از فساد غذا مشخص نشود.

دکتر زهرا عبداللهی افزود: بهترین صبحانه ای که در سفر توصیه می شود پنیر، گوجه فرنگی، خیار ویا تخم مرغ آب پز وکمی مربا یا عسل است که از منزل تهیه شده باشد.

وی با تأکید بر این که پنیر، سرشیر و خامه محلی را نباید در طول سفر مصرف کرد،‌ گفت:‌ این قبیل مواد لبنی معمولا از شیر پاستوریزه نشده تهیه می شود و مصرف آنها خطر ابتلا به بیماری تب مالت را به همراه دارد و یا ممکن است به دلیل کهنه گی، خطر مسمومیت و اسهال و استفراغ را به دنبال داشته باشد.

به گفته وی،‌ از شیر محلی نیز به این دلیل که پاستوریزه نشده است نباید استفاده کرد مگر این که آن را به مدت 10 دقیقه درحال هم زدن جوشاند.

این متخصص تغذیه به افرادی که مایلند در رستوران های بین راهی غذا بخورند توصیه کرد: به جای سالاد که احتمال آلودگی آن زیاد است، ماست بخورند زیرا انواع آلودگی های انگلی و میکروبی با مصرف سبزی ها و سالاد آلوده به بدن منتقل می شود.

دکتر عبداللهی خاطرنشان کرد: مصرف سس مایونز و سایر سس های چرب از نظر تغذیه ای به طور کلی توصیه نمی شوند مخصوصا در طول سفر از مصرف سس مایونز و یا سس های خامه ای جدا خودداری کنند. /




:: برچسب‌ها: تغذیه, مسمومیت غذایی, ادویه
ن : دکتر فردا
ت : ۱۳٩۱/٦/٢٠
نظرات ()
 
جهت اطلاع از تنظیمات و ویــــرایش این قالب اینجا را کلیک کنید.

.:: کلیک کنید ::.