اگر ظروف آهنی و مسی زیاد استفاده شوند این امکان وجود دارد که املاح فلزی وارد غذا شود و اگر این مقدار بیش از نیاز یک فرد باشد ممکن است مسمومیت ایجاد کند.

به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر محمدرضا وفا دانشیار دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران درخصوص مسمومیت ناشی از مصرف مکرر این ظروف برای تهیه غذا اظهار داشت: علائم عمومی مسمومیت شامل تهوع و استفراغ است و بسته به نوع مسمومیت فلزی و رسوب آن در بافت‌های نرم مانند کبد، طحال و زیر پوست می‌تواند مانند یک ماده اکسیدکننده عمل کند و بر بافت تجمع یافته آسیب برساند و در تمام نقاط بدن منتشر شود.

وی افزود: بسته به شدت مسمومیت اگر سوء تغذیه حاد باشد و زود تشخیص داده شود ممکن است با درمان به موقع برطرف شود و از عوارض آن پیشگیری شود اما اگر سوء تغذیه مزمن و درازمدت باشد ممکن است عوارض جدی‌تری داشته باشد و به قسمت‌های مختلفی از بدن آسیب برساند. دانشیار دانشکده بهداشت درخصوص مضرات مصرف بیش از حد این ظروف تأکید کرد: مصرف بیش از حد این ظروف و دریافت بیش از اندازه این مواد بسیار خطرناک می‌باشد و می‌تواند بر روی متابولیسم و دسترسی سایر مواد مغذی هم اثر منفی داشته باشد.

دکتر وفا در پایان خاطرنشان کرد: استفاده از ظروف استیل، آلومینیوم و شیشه‌ای برای تهیه وپخت غذا مناسب هستند و ظروف تفلون به علت ماده شیمیایی که در تهیه کف ظرف استفاده شده است سرطان‌زا می‌باشد و به مرور می‌تواند مانند املاح وارد غذا شود و از نظر بهداشتی توصیه نمی‌شوند. /203




:: برچسب‌ها: مسمومیت غذایی, ظرف غذا
ن : دکتر فردا
ت : ۱۳٩۱/۳/۱
نظرات ()
 
جهت اطلاع از تنظیمات و ویــــرایش این قالب اینجا را کلیک کنید.

.:: کلیک کنید ::.